Kézműves tanfolyamok és workshopok

Ajándékozz magad készítette ajándékokat

Kézzel készült díszek és használati tárgyak


Strict Standards: Non-static method ModIosSlider::getProportion() should not be called statically in /home/napmuhely.hu/public_html/modules/mod_hg_iosslider/tmpl/default.php on line 168

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

 

Kézműves tanfolyam

Napműhely -  Az alkotótér, ahol felszínre hozhatod a benned szunnyadó kreatív erőket.

      Elbűvölnek a kézzel készített, egyedi tárgyak, és szeretnéd kipróbálni magad a kézművességben?

 Megálmodtál valami különleges dolgot, de hiányoznak hozzá az eszközeid?

 Nincs ötleted és új inspirációra vágysz?

 Unod a tucattermékeket és meglepnéd magad vagy szeretteidet

egy saját készítésű sállal, ruhával, ékszerrel, gyermekjátékkal vagy lakásdísszel?

 Vagy egyszerűen csak hátrahagynád a szürke hétköznapokat, és feltöltődnél a művészet által?

 

 Teret adunk alkotókedvednek és segítünk ötleteid megvalósításban, csak válassz kézműves technikáink közül!

Az itt töltött idő garantáltan tartalmas lesz, és igazán egyedi alkotással térhetsz haza! 

Quilling papírtechnika - képkészítés

 

Vezeti: Biró Zsuzsanna
1 alkalom • Ára: 3800 Ft
2017. április 1. (Szo): 10-12.30ó
2017. május 23. (K): 18-20.30ó

Jelentkezés a tanfolyamra

A papírcsík módszer lényege, hogy egy sodróeszköz segítségével feltekert színes papírcsíkokból különleges, térhatású képet készítünk, amely önmagában gyönyörű dísz, de ékessége lehet egy képeslapnak, vagy díszdoboznak, de felhasználható esküvői meghívókhoz, vagy ékszerekhez is. Előzetes bejeletnkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Mozgatható üdvözlőlap készítése

Vezeti: Simon Ildikó
1 alkalom • 18-20h • Ára: 5000 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

(7-77 éves korig). Készítsd el saját kezűleg kartonból kreatív üdvözlőkártyádat ballagásra, esküvőre, vagy születésnapra. A kreatív, huzogatható színes üdvözlőlaphoz Te találhatod ki a képet a történettel, amelynek megvalósításában természetesen segítünk, de elkészítheted a nálunk található ötleteket is. A sablon elsajátítása után önállóan is megvalósíthatod később ötleteidet. A meglepetés garantált. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

 

Gyapjúkép készítése tűnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 4500 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon megismerkedhetsz a tűnemezelés alapjaival, a gyapjúkép-készítés rejtelmeivel. Filc-alapra száraz tűnemezeléses technikával gyapjúképet készítünk (kb. A4-es méretű).  Kipróbálhatod a különböző minőségű gyapjúfajtákkal való bánásmódot és az általuk megjeleníthető felületeket. Belekóstolhatsz a kétdimenziós és a háromdimenziós kép készítése közötti különbségbe. A gyapjúkép látványa kedvesen melengeti a lelkünket, a színeket a szobád hangulatához igazítva nagyszerű lakásdíszt készíthetsz ezzel a technikával. Az anyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, csak a vállalkozókedved hozd magaddal! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Gyapjúkép készítése vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • Ára: 5200 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Ezen a foglalkozáson a képkészítés fortélyait tanulhatod meg a hagyományos szappanozós vizes-nemezelős technikával. Megtudhatod, mitől állnak össze a gyapjúszálak, pontosan mi is történik, amikor nemezelünk. Kiderül, hogyan kell szerkezetileg felépíteni egy képet ahhoz, hogy azt az eredményt kapd, amit szeretnél. Megismerkedhetsz különböző trükkökkel, amelyek segítik a folyamatot. Legközelebb már képes leszel otthon is önállóan elkészíteni a megálmodott képet. Az alapanyagok és az eszközök nagy részét mi biztosítjuk, mindössze egy törölközőt hozz magaddal – és a jókedved!

Gyapjúfestmény készítése

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 10-12.30 • Ára: 4700 Ft
2017. július 8. (Szo)

Jelentkezés a tanfolyamra

Készíts különleges, pihe puha, színes gyapjúfestményt. A gyapjú sokrétű felhasználásának tárházából egy újabb lehetőséget mutatunk be ezen a workshopon. Képet készítünk egy egyszerű, mégis látványos végeredményű technika alkalmazásával. Az alkotások üvegezett képkeretbe kerülnek. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Gyapjúfigura (tündér vagy manó) készítése tűnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 4800 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Készíts manócskát vagy tündért gyapjúból! A workshopon megtanulhatod, hogyan épül fel egy gyapjú figura, készítése közben átélheted ahogyan életre kel kezeid között. Száraz technikával és nemezelő-tű segítségével dolgozunk. Ki-ki saját egyéniségének megfelelően „öltöztetheti” és láthatja el kiegészítőkkel a lényecskét. Lehet belőle évszakasztal-figura, akár lakásdísz is. Az alapanyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, a kiváncsiságot és alkotni vágyást te hozod magaddal. Előzetes bejelentkezés szükséges. Várunk szeretettel!

Gyapjúvirágok vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • 17.30-20ó • Ára: 4000 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

(7-99 éves korig). A gyapjúvirágok épp olyan sokfélék lehetnek, mint a valódiak. Felhasználhatjuk őket ékszerként, hajdíszként, lakásdekorációként mérettől függően. A workshopon megtanulhatod hogyan készíthetsz különböző formájú, felületű és méretű gyapjúvirágokat klasszikus vizesnemezeléssel, kedvenc színeidből. A technika igen egyszerű, gyermekek is könnyedén elsajátíthatják. Előzetes bejelenkezés szükséges, várunk szeretettel.

Nemezékszer készítése vegyes technikákkal

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 14-16.30ó • Ára: 4800 Ft
2017. április 1. (Szo)

Jelentkezés a tanfolyamra

Szereted a különleges megoldásokat? Ha igen, ez az ékszerkészítő workshop Neked szól. Gyapjú, gyöngy, és természetes kellékek felhasználásával fantáziaékszereket készíthetsz, minimális vizesnemezeléssel, helyenként tűnemezeléssel, gyöngy- vagy hagyományos hímzéssel. Teljesen egyedi ékszerkollekciód lehet, (pl. karkötő, fülbevaló, nyaklánc vagy gyűrű), szabadjára engedheted a fantáziádat! Ötletek, és a technikai megoldásokhoz segítség, valamint a kellékek sokszínűsége garantálva! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

alapanyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, a kiváncsiságot és alkotni vágyást hozd magaddal! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Táskakészítés vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • 9-13ó • Ára: 10.500 Ft
2017. május 27. (Szo)

Jelentkezés a tanfolyamra

 

A foglalkozáson hagyományos szappanozós vizesnemezeléssel készítünk egy kb. 30x40cm-es nemeztáskát. Díszítheted akár síkban, akár térben a felületét. A végeredmény: öltözéked igazán egyedi és praktikus kiegészítője. Az alkalom kislétszámú, így intenzív segítséget kaphatsz a munka minden fázisában. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Kreatív nemezelt dísz-tároló készítés

 

Szívesen díszítenéd a lakásodat egy általad készített nemezelt gyapjútállal?  Ezen a workshopon elkészítheted. Bátran elengedheted a fantáziádat! Egyedi, színes, kreatív formájú tároló edényt készíthetsz. A foglalkozáson ízelítőt kapsz különleges díszítő technikákból. Kérlek hozz magaddal egy nagyobbacska törölközőt és a jó kedvedet.

Drótékszer-készítés alapjai: Fülbevalókészítés

Vezeti: Biró Zsuzsanna
1 alkalom • Ára: 4500 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Ezen a foglalkozáson lehetsz igazán kreatív! Megismerheted a drótékszer készítés alapanyagait, eszközeit és néhány varázslatosan egyszerű, mégis látványos eredményű technikát. Csodálatos, egyedi fülbevalót készíthetsz gyöngydíszítéssel magadnak vagy szeretteidnek ajándékba! Nem meghirdetett tanfolyamainkar 3 főtől indítjuk előre egyeztetett időpontban. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Drótékszer-készítés alapjai: Gyűrűkészítés

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 18-20.30 ó • Ára: 4500 Ft
2017. május. 3. (Sze)

Jelentkezés a tanfolyamra

Megismerheted a drótékszer készítés alapanyagait, eszközeit és néhány varázslatosan egyszerű, mégis látványos eredményű technikát. A workshopon elkészítheted egyedi gyűrűd, gyöngydíszítéssel. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

FIMO ékszerkészítés alapjai

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 18-20.30ó • Ára: 5500 Ft
2017. április 27. (Csü)

Jelentkezés a tanfolyamra

Hőre keményedő, égethető FIMO gyurmából készítünk kreatív, különleges ékszert! A FIMO ékszerkészítés alapjainak elsajátítása során megismered e sokoldalúan felhasználható anyag alapvető tulajdonságait, és fantáziádat szabadjára engedve készíthetsz medált, fülbevalót vagy gyűrűt.  Bármilyen kérdésedre választ kaphatsz ezzel az anyaggal kapcsolatban. Az este végén kiégetjük, azonnal elviheted alkotásod. Előzetes bejelentkezés szükséges. Várunk szeretettel!

Drótékszer medál készítése

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 18-20.30ó • Ára: 5500 Ft
2017. április 19. (Sze)
2017. május 17. (Sze)

Jelentkezés a tanfolyamra

Ezen a foglalkozáson lehetsz igazán kreatív! Megismerheted a drótékszer készítés alapanyagait, eszközeit és néhány mindenki számára könnyen megtanulható, mégis látványos eredményű technikát. Csodálatos, egyedi medált készíthetsz gyöngydíszítéssel magadnak vagy szeretteidnek ajándékba! Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

 

Színátmenetes selyemsál festése (45x140 cm)

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 18.30-20ó • Ára: 8500 Ft
2017. augusztus 28. (H)
2017. szeptember 4. (H)
2017. október 5. (Cs)

Jelentkezés a tanfolyamra

(9-99 éves korig). Kipróbálnád a selyemfestést? Lepd meg magadat vagy szeretteidet egyedi színátmenetes selyemsállal! Lehetsz teljesen kezdő és haladó is, alig akarod majd abbahagyni a festést. Sokféle alkalomra hordható sálat készíthetsz, öltözéked elegáns kiegészítőjeként, ami színeivel feldobja a szürke hétköznapokat. A színösszeállítást te álmodod meg a selyemre. A selyem különlegessége, hogy nyáron hűt, télen fűt, és véd az elektroszmog hatásaitól. A gőzölős festéktől a selyem puha és lágy marad. Egyedi sáladat pár nap múlva viheted haza, gőzölés után élénk, ragyogó színű lesz. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Selyemkendő festése (55x55 cm) - kontúros mintával

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 14-16ó • Ára: 9500 Ft/fő
2017. október 1. (V)

Jelentkezés a tanfolyamra

Kreatív kikapcsolódásra vágysz? Fess magadnak egyedi selyemkendőt! A selyemfestést kezdőként is kipróbálhatod az általunk előre kikontúrozott selyemkendőre, melyet kedvenc színeiddel festhetsz meg. A mintát a foglalkozás előtti héten egyeztetjük Veled. A végeredmény: egy dekoratív, hordható, garantáltan egyedi kézműves ajándék, ami belőled született. Magadon is viselheted vagy bekeretezve a lakásod dísze is lehet, emlékeztetve Téged a benned élő szépségre. Méret: 55x55 cm hernyóselyem kendő. Egyedi sáladat a gőzölés után pár nap múlva viheted haza. Előzetes bejelentkezés szükséges. Várunk szeretettel!

Selyemsál festése (130x28 cm) - kontúros mintával

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 17-19ó • Ára: 9500 Ft
2017. október 1. (V)

Jelentkezés a tanfolyamra

Dobd fel ruhatáradat egy szép selyemsállal! Ezen a foglalkozáson egyedi kiegészítőt készíthetsz magadnak, kipróbálhatod a selyemfestést egy hosszú sálon, akár kezdőként is. A mintát előre egyeztetjük Veled, kikontúrozzuk, te pedig kedvenc színeiddel kifested, amit elképzeltél. A gőzölős festéktől a selyem puha és lágy marad. Gőzölés után, pár nap múlva viheted haza egyedi alkotásodat, ami mindig emlékeztet majd a benned élő szépségre. A selyem különlegessége, hogy nyáron hűt, télen fűt, és véd az elektroszmog hatásaitól. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Kerek selyemkép festése (20 cm átmérő)

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 18-20ó • Ára: 6500 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

(9-99 éves korig). A workshopon kerek selyemképre festünk mandalát vagy képet, amely ablakba vagy a falra téve maradandó emlék, a lakásod dísze lesz. Engedd szabadjára a fantáziádat és fess kedvenc színeiddel! Saját ötletedet is megvalósíthatod a selymen, de találsz képeket, mandalákat nálunk is. Lehetsz teljesen kezdő, nálunk elsajátíthatod a selyemfestés alapjait. A folyamat minden fázisában segítséget kapsz, ha szeretnéd! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Rézkarkötő készítése féldrágakővel díszítve

 

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 12.000 Ft
2017. szeptember 28. (Cs)

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshop alkalmával egyedi rézkarkötőt készítünk, amelyet féldrágakővel díszítünk. Két anyag közül választhatsz, amelyből az ékszer készül: vörös- vagy sárgaréz. Mindenki a saját izlésének megfelelő formájúra alkotja meg a karkötőt. Az ötvös szakma egyik alapkészségét a keményforrasztást sajátíthatjuk el a foglalkozáson. A réz amellett hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszer, számos jótékony hatással is rendelkezik, például oldja a stressz hatására kialakult blokkokat, ezáltal harmonizál illetve megvéd az elektroszmog hatásaitól is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Réz ékszerszett készítése: karkötő, fülbevaló, gyűrű

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • Ára: 10.000 Ft
2017. szeptember 21. (Cs): 18-21ó
2017. október 1. (V): 9-12ó

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon mindenki elkészítheti gyönyörű ékszerkollekcióját, egy karkötőt, fülbevalót és gyűrűt, sablon vagy saját tervek alapján. A réz amellett hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszer, számos jótékony hatással is rendelkezik, például oldja a stressz hatására kialakult blokkokat, ezáltal harmonizál illetve megvéd az elektroszmog hatásaitól is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Ezüst-gyűrű öntése

 

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 10-17h • Ára: 21.000 Ft + anyagköltség
2017. szeptember 9. (Szo)

Jelentkezés a tanfolyamra

Az egésznapos tanfolyamunkon mindenki a hozott elképzelései alapján készít egy gyönyörű gyűrűt. A sablont egy speciális viaszból készítjük el, amit homokba formázva öntünk ki ezüstből. A végén kidolgozzuk és polírozzuk. Igazán egyedi ajándékot készíthetünk magunknak vagy a párunknak! Ha nincs ezüstöd, a műhelyünkben is vásárolhatsz 500Ft/g áron. (Egy gyűrű kb 10 g, fazontól függően).

Képdomborítás rézlemezre

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • Ára: 7500 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

(7-77 éves korig). Próbálj ki valami újat! Ezen a workshpon a résztvevők általuk választott lenyomatot készítenek rézlemezre, fém eszközök segítségével: növényt, állatot, monogramot, képet. Ez a keményebb anyaggal történő munka nagyobb erőt, koncentrációt igényel. Az elkészült egyedi dombormű a lakás dísze, vagy különleges ajándék lehet. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel.

Medál öntése ezüstből

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 10000 Ft + anyagköltség
2017. április 5. (Sze)

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon gyönyörű medál készül, amelyet többféle, nálunk található egyedi sablon közül a résztvevők választanak, és öntenek ki ezüstből. Különleges, egyedi medál készülhet belőle magad vagy szeretteid számára, akár karácsonyi ajándékként. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel! Ha nincs ezüstöd, a műhelyünkben is vásárolhatsz 500Ft/g áron (Egy medál max. 10 g, fazontól függően). Ezt a tanfolyamunkat előre egyeztetett időpontban két főtől indítjuk.

Rézrózsa készítése

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 10.000 ft
2017. március 1. (Sze)

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon egy gyönyőrű virág, a rózsa alakját tanuljuk meg a réz segítségével megformálni. Összetett fogásokkal alakítjuk ki a szirmokat és a leveleket, illetve kicsit belekóstolhatunk a keményforrasztás műveletébe is. Egy réz-rózsa nemcsak otthonunk dísze lehet, de általa örök emlékkel lephetjük meg párunkat is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

 

Lótusz mécsestartó készítése rézből

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • Ára: 10.000 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

A Képző és Iparművészeti Kamara által zsűrizett elegáns mécsestartót készítünk sárga-, vagy vörösrézből. A téli időszakban a kinti sötétséget meleg mécsesek fényével ellensúlyozzuk otthonunkban. A különlegesen csillogó réz-lótusz otthonod egyedi dísze lesz. Nem meghirdetett tanfolyamainkat előre egyeztetett időpontban két főtől indítjuk.

Táska varrása - kezdőknek is

Vezeti: Dunyák Éva
1 alkalom • Ára: 7000 Ft
2017. április 21. (P): 9-12ó
2017. április 24. (H): 18-21ó

Jelentkezés a tanfolyamra

Várunk minden olyan varrni vágyót, aki szeretne megismerkedni a varrógéppel történő varrás titkaival és szeretné elsajátítani a varrási alapismereteket. A foglalkozáson egy 60x40 cm-es vászontáskát készítünk el, amelyet praktikusan felhasználhatunk vásárlásra, strandon vagy otthon különféle dolgok tárolására. Mivel az alkalom kislátszámú (max. 3 fő), jut idő és figyelem minden egyes részlet kidolgozására. Ha szeretnél saját varrógépeden gyakorolni, hozd el, de tudunk biztosítani varrógépet mi is. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

 

 

 

Rajzolás alapjai

Vezeti: Simon Ildikó
3 alkalom • 18-20ó • Ára: 12.000 Ft / 3 alkalom

Jelentkezés a tanfolyamra

A 3 alkalom során a rajzolás alapjaival ismerkedünk, a formák illetve a fény-sötétség perspektivikus ábrázolásába nyerünk betekintést. Minden eszközt és alapanyagot biztosítunk a résztvevők számára.  Előzetes bejelentkezés szükséges. Várun szeretettel!

 

Kerek üvegkép festése

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 18-20ó • Ára: 6500 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Az üvegen életre kelnek a színek, amikor átvilágít rajtuk a fény. Az általad megfestett (20cm átmérőjű) kerek üvegképet az ablakodba téve mindig örömödet lelheted a fényjátékban. Saját ötletedet is megvalósíthatod az üvegképen, de nálunk is találsz képeket, mandalákat, amelyet átmásolhatsz az üvegre. Adunk segítséget a színválasztással kapcsolatban, de alkothatsz teljesen szabadon is! A festés előtt az üvegfestés néhány alapszabályával ismerkedünk meg, teljesen kezdőket is várunk! Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Lakásdekorációs koszorú készítése

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 18.30-21ó • Ára: 5800 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Különleges lakásdíszt készítünk termésekkel, szárazvirággal, ragasztásos technikával. A kész koszorú átmérője kb. 30 cm. Koszorú alapra, ragasztópisztoly segítségével elkészítheted a lakásod hangulatához illő egyedi, őszi fali-díszkoszorúdat. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Adventi koszorú készítése

 

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • Ára: 6500 Ft / 3,5 óra

Jelentkezés a tanfolyamra

Készüljünk együtt adventi hangulatban a Karácsonyra! Moha koszorú alapra, termésekből, élő zöldekből, szárazvirággal, rusztikus gyertyákból készítünk (30 cm átmérőjű) koszorút ragasztásos technikával. A koszorú alkotása közben a színek és illatok segítenek felkészülni minket a közelgő Ünnepre. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Agyagozás tanfolyam (3 részes) 

Vezeti: Simon Ildikó
3 alkalom • 18-20ó • Ára: 15.000 Ft / 3 alkalom

Jelentkezés a tanfolyamra

Az agyagozás, szobrászat során a tapintás adta örömteli alkotás által közelebb kerülhetünk saját térérzékelésünk megfigyeléséhez. A 3 részes tanfolyam során újfajta szemléletmódot, betekintést kapunk a formák világába.  1. alkalom: az agyag tulajdonságait, kezelhetőségét, megdolgozhatóságát tapasztaljuk meg,  és azt, hogyan alakíthatók a formák egyikből a másikba. 2. alkalom: relief, dombormű készítése közben sajátítjuk el a finomabb formák kialakítását a térben. 3. alkalom: egy szabadon választott kisebb szobrot készítünk. Az alkotásaink száradás után otthon vízálló réteggel lefesthetők, amivel tartóssá válnak. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Agyagozás - váza vagy szobor készítése

 

Vezeti: Simon Ildikó
1 alkalom • 18-20ó • Ára: 5000 Ft
2017. augusztus 17. (Cs)
2017. szeptember 13. (Sze)
2017. szeptember 27. (Sze)

Jelentkezés a tanfolyamra

Az agyagozás során a tapintás adta örömteli alkotás által közelebb kerülhetünk térérzékelésünk megfigyeléséhez. Újfajta szemléletmódot, betekintést kapunk a formák világába.  Megtapasztaljuk az agyag tulajdonságait, kezelhetőségét, megdolgozhatóságát és azt, hogyan alakíthatók a formák egyikből a másikba. Könnyen elkészíthető kerámiavázát vagy szabadon választott kisebb szobrot készítünk el. Az alkotás száradás után két hét múlva elvihető, majd otthon akrilfestékkel tartósítható. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

 

Agyag fej formázása - térbeli mintázás

 

Vezeti: Simon Ildikó
1 alkalom • Ára: 7500Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Workshopunkon megismerkedhetsz az agyagozás alapjaival, és újfajta szemléletmódot, betekintést kapsz a formák világába. Tanulhatsz az emberi arc arányairól, amely segítséget nyújt a formázásban. Egy teljes fejet formázunk meg, amely lehet önarckép, vagy párod, barátod arca. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!
 

Waldorf-baba-varró tanfolyam

Vezeti: Dunyák Évi
18-21ó • Ára: 17.000 Ft / 4 alkalom
2017. szeptember 18. (H)
2017. szeptember 25. (H)
2017. október 2. (H)
2017. október 9. (H)

Jelentkezés a tanfolyamra

A 4 alkalom alatt a résztvevők kezei közül megszületik egy 30 cm-es Waldorf-baba. A Waldorf-baba különlegessége, hogy 100%-ban természetes anyagokból készül, testét gyapjúval töltjük. Nincs karakteres arca, hogy a gyermek, aki majd játszik vele, bele tudja gondolni és érezni saját élményeit, amelyeket a nap során átélt, és a „babázás” közben dolgoz fel. A Waldorf baba 3 éves kortól ajánlott a gyermek számára. A Waldorf-baba varrás sokszor türelmet és koncentrációt igényel, ami segít a gyermekekkel való együttlét minőségeinek elmélyítésében is. Teljesen kezdőket is várunk szeretettel! Előzetes bejelentkezés szükséges. 

 

Marokbaba varrása lenmaggal töltve

Vezeti: Dunyák Éva
1 alkalom • Ára: 5000 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Készítsd el gyermeked játékát saját kezűleg! A kicsik kedvelt, bújós-alvós játéka, a lenmaggal töltött marokbaba. Puha plüss anyagból készül, kézzel varrjuk, így a végére megszülető babácska egyedi és megismételhetetlen ajándék lesz gyermeked számára. Kezdőket is várunk szeretettel! Előzetes bejelentkezés szükséges!


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/napmuhely.hu/public_html/modules/mod_tanf_informacio/mysqldb2.inc.php on line 26

btn jelentkezes nagy

VISSZA