Agyagszobor készítése


Strict Standards: Non-static method ModIosSlider::getProportion() should not be called statically in /home/napmuhely.hu/public_html/modules/mod_hg_iosslider/tmpl/default.php on line 168

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

Agyagozás, kőfaragás, modellezés

Agyagozás tanfolyam (3 részes) 

Vezeti: Simon Ildikó
3 alkalom • 18-20ó • Ára: 15.000 Ft / 3 alkalom

Jelentkezés a tanfolyamra

Az agyagozás, szobrászat során a tapintás adta örömteli alkotás által közelebb kerülhetünk saját térérzékelésünk megfigyeléséhez. A 3 részes tanfolyam során újfajta szemléletmódot, betekintést kapunk a formák világába.  1. alkalom: az agyag tulajdonságait, kezelhetőségét, megdolgozhatóságát tapasztaljuk meg,  és azt, hogyan alakíthatók a formák egyikből a másikba. 2. alkalom: relief, dombormű készítése közben sajátítjuk el a finomabb formák kialakítását a térben. 3. alkalom: egy szabadon választott kisebb szobrot készítünk. Az alkotásaink száradás után otthon vízálló réteggel lefesthetők, amivel tartóssá válnak. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Agyagozás - váza vagy szobor készítése

 

Vezeti: Simon Ildikó
1 alkalom • 18-20ó • Ára: 5000 Ft
2017. augusztus 17. (Cs)
2017. szeptember 13. (Sze)
2017. szeptember 27. (Sze)

Jelentkezés a tanfolyamra

Az agyagozás során a tapintás adta örömteli alkotás által közelebb kerülhetünk térérzékelésünk megfigyeléséhez. Újfajta szemléletmódot, betekintést kapunk a formák világába.  Megtapasztaljuk az agyag tulajdonságait, kezelhetőségét, megdolgozhatóságát és azt, hogyan alakíthatók a formák egyikből a másikba. Könnyen elkészíthető kerámiavázát vagy szabadon választott kisebb szobrot készítünk el. Az alkotás száradás után két hét múlva elvihető, majd otthon akrilfestékkel tartósítható. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

 

Agyag fej formázása - térbeli mintázás

 

Vezeti: Simon Ildikó
1 alkalom • Ára: 7500Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Workshopunkon megismerkedhetsz az agyagozás alapjaival, és újfajta szemléletmódot, betekintést kapsz a formák világába. Tanulhatsz az emberi arc arányairól, amely segítséget nyújt a formázásban. Egy teljes fejet formázunk meg, amely lehet önarckép, vagy párod, barátod arca. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!
 


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/napmuhely.hu/public_html/modules/mod_tanf_informacio/mysqldb2.inc.php on line 26

btn jelentkezes nagy

VISSZA