Waldorf-baba-varró tanfolyam

Négy adventi angyal filcből

Mozgó játék varrás-keljfeljancsi

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

Babavarrás, gyermekjáték készítése

Waldorf-baba-varró tanfolyam

{module tanfolyam_informacio|none|tanfolyamid=261}

A 4 alkalom alatt a résztvevők kezei közül megszületik egy 30 cm-es Waldorf-baba. A Waldorf-baba különlegessége, hogy 100%-ban természetes anyagokból készül, testét gyapjúval töltjük. Nincs karakteres arca, hogy a gyermek, aki majd játszik vele, bele tudja gondolni és érezni saját élményeit, amelyeket a nap során átélt, és a „babázás” közben dolgoz fel. A Waldorf baba 3 éves kortól ajánlott a gyermek számára. A Waldorf-baba varrás sokszor türelmet és koncentrációt igényel, ami segít a gyermekekkel való együttlét minőségeinek elmélyítésében is. Teljesen kezdőket is várunk szeretettel! Előzetes bejelentkezés szükséges. 

 

Manóbaba lenmaggal töltve

{module tanfolyam_informacio|none|tanfolyamid=318}

Készítsd el gyermeked játékát saját kezűleg! A kicsik kedvelt, bújós-alvós játéka, a lenmaggal töltött ültethető manóbaba. Puha plüss anyagból készül, kézzel varrjuk, így a végére megszülető babácska egyedi és megismételhetetlen ajándék lesz gyermeked számára. Kezdőket is várunk szeretettel! Előzetes bejelentkezés szükséges!

Gyermekjáték készítése

{module tanfolyam_informacio|none|tanfolyamid=282}

Készítsd el gyermeked játékát saját kezűleg! A workshopon a közkedvelt Rumini-mese egérfiguráját varrjuk meg, illetve mindenki hazavihet alapanyagot egy második egérke elkészítéséhez. A foglalkozáson megtanuljuk a technikát, amellyel hasonló mesefigurákat készíthetünk el. Gyapjúból és más természetes anyagokból varrunk, és közben beszélgetünk arról is, hogyan kerülhet be gyermekünk mindennapjaiba a kézzel készített, természetes játék. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!   

btn jelentkezes nagy

VISSZA