Egyedi gyapjú díszek és kiegészítők

Egyedi gyapjúdíszek

Egyedi gyapjúfigurák

Egyedi gyapjútárgyak

Egyedi Tablettartók

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

Nemezelés, Gyapjútárgyak

Gyapjúkép készítése tűnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • 17-19.30ó • Ára: 4500 Ft
2017. november 24. (P)

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon megismerkedhetsz a tűnemezelés alapjaival, a gyapjúkép-készítés rejtelmeivel. Filc-alapra száraz tűnemezeléses technikával gyapjúképet készítünk (kb. A4-es méretű).  Kipróbálhatod a különböző minőségű gyapjúfajtákkal való bánásmódot és az általuk megjeleníthető felületeket. Belekóstolhatsz a kétdimenziós és a háromdimenziós kép készítése közötti különbségbe. A gyapjúkép látványa kedvesen melengeti a lelkünket, a színeket a szobád hangulatához igazítva nagyszerű lakásdíszt készíthetsz ezzel a technikával. Az anyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, csak a vállalkozókedved hozd magaddal! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Gyapjúkép készítése vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • Ára: 5200 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Ezen a foglalkozáson a képkészítés fortélyait tanulhatod meg a hagyományos szappanozós vizes-nemezelős technikával. Megtudhatod, mitől állnak össze a gyapjúszálak, pontosan mi is történik, amikor nemezelünk. Kiderül, hogyan kell szerkezetileg felépíteni egy képet ahhoz, hogy azt az eredményt kapd, amit szeretnél. Megismerkedhetsz különböző trükkökkel, amelyek segítik a folyamatot. Legközelebb már képes leszel otthon is önállóan elkészíteni a megálmodott képet. Az alapanyagok és az eszközök nagy részét mi biztosítjuk, mindössze egy törölközőt hozz magaddal – és a jókedved!

Gyapjúfestmény készítése

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 10-12.30 • Ára: 4700 Ft
2017. július 8. (Szo)

Jelentkezés a tanfolyamra

Készíts különleges, pihe puha, színes gyapjúfestményt. A gyapjú sokrétű felhasználásának tárházából egy újabb lehetőséget mutatunk be ezen a workshopon. Képet készítünk egy egyszerű, mégis látványos végeredményű technika alkalmazásával. Az alkotások üvegezett képkeretbe kerülnek. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Gyapjúfigura (tündér vagy manó) készítése tűnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 4800 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Készíts manócskát vagy tündért gyapjúból! A workshopon megtanulhatod, hogyan épül fel egy gyapjú figura, készítése közben átélheted ahogyan életre kel kezeid között. Száraz technikával és nemezelő-tű segítségével dolgozunk. Ki-ki saját egyéniségének megfelelően „öltöztetheti” és láthatja el kiegészítőkkel a lényecskét. Lehet belőle évszakasztal-figura, akár lakásdísz is. Az alapanyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, a kiváncsiságot és alkotni vágyást te hozod magaddal. Előzetes bejelentkezés szükséges. Várunk szeretettel!

Gyapjúvirágok vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • 10-12ó • Ára: 4000 Ft
2017. október 29. (V)

Jelentkezés a tanfolyamra

(7-99 éves korig). A gyapjúvirágok épp olyan sokfélék lehetnek, mint a valódiak. Felhasználhatjuk őket ékszerként, hajdíszként, lakásdekorációként mérettől függően. A workshopon megtanulhatod hogyan készíthetsz különböző formájú, felületű és méretű gyapjúvirágokat klasszikus vizesnemezeléssel, kedvenc színeidből. A technika igen egyszerű, gyermekek is könnyedén elsajátíthatják. Előzetes bejelenkezés szükséges, várunk szeretettel.

Nemezékszer készítése vegyes technikákkal

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 14-16.30ó • Ára: 4800 Ft
2017. április 1. (Szo)

Jelentkezés a tanfolyamra

Szereted a különleges megoldásokat? Ha igen, ez az ékszerkészítő workshop Neked szól. Gyapjú, gyöngy, és természetes kellékek felhasználásával fantáziaékszereket készíthetsz, minimális vizesnemezeléssel, helyenként tűnemezeléssel, gyöngy- vagy hagyományos hímzéssel. Teljesen egyedi ékszerkollekciód lehet, (pl. karkötő, fülbevaló, nyaklánc vagy gyűrű), szabadjára engedheted a fantáziádat! Ötletek, és a technikai megoldásokhoz segítség, valamint a kellékek sokszínűsége garantálva! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

alapanyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, a kiváncsiságot és alkotni vágyást hozd magaddal! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Táskakészítés vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • 9-13ó • Ára: 10.500 Ft
2017. május 27. (Szo)

Jelentkezés a tanfolyamra

 

A foglalkozáson hagyományos szappanozós vizesnemezeléssel készítünk egy kb. 30x40cm-es nemeztáskát. Díszítheted akár síkban, akár térben a felületét. A végeredmény: öltözéked igazán egyedi és praktikus kiegészítője. Az alkalom kislétszámú, így intenzív segítséget kaphatsz a munka minden fázisában. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Kreatív nemezelt dísz-tároló készítés

 

Szívesen díszítenéd a lakásodat egy általad készített nemezelt gyapjútállal?  Ezen a workshopon elkészítheted. Bátran elengedheted a fantáziádat! Egyedi, színes, kreatív formájú tároló edényt készíthetsz. A foglalkozáson ízelítőt kapsz különleges díszítő technikákból. Kérlek hozz magaddal egy nagyobbacska törölközőt és a jó kedvedet.

btn jelentkezes nagy

VISSZA