Egyedi gyapjú díszek és kiegészítők

Egyedi gyapjúdíszek

Egyedi gyapjúfigurák

Egyedi gyapjútárgyak

Egyedi Tablettartók

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

Nemezelés, Gyapjútárgyak

Gyapjúkép készítése tűnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 5700 Ft
2018. október 4. (Cs)
2018. október 12. (H)

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon megismerkedhetsz a tűnemezelés alapjaival, a gyapjúkép-készítés rejtelmeivel. Filc-alapra száraz tűnemezeléses technikával gyapjúképet készítünk (kb. A4-es méretű).  Kipróbálhatod a különböző minőségű gyapjúfajtákkal való bánásmódot és az általuk megjeleníthető felületeket. Belekóstolhatsz a kétdimenziós és a háromdimenziós kép készítése közötti különbségbe. A gyapjúkép látványa kedvesen melengeti a lelkünket, a színeket a szobád hangulatához igazítva nagyszerű lakásdíszt készíthetsz ezzel a technikával. Az anyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, csak a vállalkozókedved hozd magaddal! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Gyapjúkép készítése vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • Ára: 6500 Ft
2018. október 11. (Cs): 14-17ó

Jelentkezés a tanfolyamra

Ezen a foglalkozáson a képkészítés fortélyait tanulhatod meg a hagyományos szappanozós vizes-nemezelős technikával. Megtudhatod, mitől állnak össze a gyapjúszálak, pontosan mi is történik, amikor nemezelünk. Kiderül, hogyan kell szerkezetileg felépíteni egy képet ahhoz, hogy azt az eredményt kapd, amit szeretnél. Megismerkedhetsz különböző trükkökkel, amelyek segítik a folyamatot. Legközelebb már képes leszel otthon is önállóan elkészíteni a megálmodott képet. Az alapanyagok és az eszközök nagy részét mi biztosítjuk, mindössze egy törölközőt hozz magaddal – és a jókedved!

Gyapjúfestmény készítése

 

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • Ára: 6900 Ft
2018. november 19. (H): 18-21ó
2018. december 7. (P): 17-20ó

Jelentkezés a tanfolyamra

Készíts különleges, puha és színes gyapjúfestményt. A gyapjú sokrétű felhasználásának tárházából egy újabb lehetőséget mutatunk be ezen a workshopon. Képet készítünk egy egyszerű, mégis látványos végeredményű, száraz, tű nélküli technika alkalmazásával. Az alkotások üvegezett képkeretbe kerülnek. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Csuklómelegítő vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 3,5 ó • Ára: 9.000 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Könnyen elkészíthető, divatos kiegészítő hölgyek számára a nemezelt csuklómelegítő. Készíthető a szolidabb, mindennapi viseletre valótól egészen az extravagáns alkalmi darabokig, mindenféle. Viselése különösen ajánlott az izületi problémákkal küzdők számára.Karácsonyi ajándéknak is kitűnő minden korosztály számára. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Nyakmelegítő vizesnemezeléssel

 

 

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 3,5 ó • Ára: 12.000 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

A finom ausztrál merinó gyapjúból készülő nyakmelegítő, a sálnál kisebb, gombbal záródó, megbízhatóan meleget adó kiegészítő. Minden korosztály számára alkalmas viselet, mely a legkülönbözőbb technikai megoldásokkal díszíthető. Kitűnő karácsonyi ajándék bárki számára. Előzetes bejelentkezeés szükséges, várunk szeretettel! 

 

 

Gyapjúfigura (tündér vagy manó) készítése tűnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 3 óra • Ára: 5900 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Készíts manócskát vagy tündért gyapjúból! A workshopon megtanulhatod, hogyan épül fel egy gyapjú figura, készítése közben átélheted ahogyan életre kel kezeid között. Száraz technikával és nemezelő-tű segítségével dolgozunk. Ki-ki saját egyéniségének megfelelően „öltöztetheti” és láthatja el kiegészítőkkel a lényecskét. Lehet belőle évszakasztal-figura, akár lakásdísz is. Az alapanyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, a kiváncsiságot és alkotni vágyást te hozod magaddal. Előzetes bejelentkezés szükséges. Várunk szeretettel!

Gyapjúvirágok vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • 3 óra • Ára: 5400 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

(7-99 éves korig). A gyapjúvirágok épp olyan sokfélék lehetnek, mint a valódiak. Felhasználhatjuk őket ékszerként, hajdíszként, lakásdekorációként mérettől függően. A workshopon megtanulhatod hogyan készíthetsz különböző formájú, felületű és méretű gyapjúvirágokat klasszikus vizesnemezeléssel, kedvenc színeidből. A technika igen egyszerű, gyermekek is könnyedén elsajátíthatják. Előzetes bejelenkezés szükséges, várunk szeretettel.

Nemezékszer készítése vegyes technikákkal

Vezeti: Bíró Zsuzsanna
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 5600 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Szereted a különleges megoldásokat? Ha igen, ez az ékszerkészítő workshop Neked szól. Gyapjú, gyöngy, és természetes kellékek felhasználásával fantáziaékszereket készíthetsz, minimális vizesnemezeléssel, helyenként tűnemezeléssel, gyöngy- vagy hagyományos hímzéssel. Teljesen egyedi ékszerkollekciód lehet, (pl. karkötő, fülbevaló, nyaklánc vagy gyűrű), szabadjára engedheted a fantáziádat! Ötletek, és a technikai megoldásokhoz segítség, valamint a kellékek sokszínűsége garantálva! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

alapanyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, a kiváncsiságot és alkotni vágyást hozd magaddal! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Táskakészítés vizesnemezeléssel

Vezeti: Bíró Zsuzsi
1 alkalom • 5 óra • Ára: 14.000 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

 

A foglalkozáson hagyományos szappanozós vizesnemezeléssel készítünk egy kb. 30x40cm-es nemeztáskát. Díszítheted akár síkban, akár térben a felületét. A végeredmény: öltözéked igazán egyedi és praktikus kiegészítője. Az alkalom kislétszámú, így intenzív segítséget kaphatsz a munka minden fázisában. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

btn jelentkezes nagy

VISSZA